[O1] czy lusterko od anglika będzie działać?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • deejay89
    Classic
    • 2010
    • 9

mati160, w Katowicach jeździ jedna "nasza" Fabia z naklejkami :-)
  • Polska77
    Ambiente
    • 2009
    • 166

Mam pytanie. Urwałem lusterko lewe w swojej O1 zakupiłem zamiennik ale jest straszliwie lipny. Całe lusterko się telepie przy wyższych prędkościach, wkład też lata . Z prawej strony gdzie mam lusterko oryginalne nie ma tego problemu. Do tego ten zamiennik prawie w ogóle nie grzeje. Jestem jeszcze przed malowaniem tego zamiennika i zastanawiam się czy nie kupić używanego oryginału. Znalazłem na allegro angielską wersję O1 i gościu ma do sprzedania lewe lusterko. Zastanawiam sie czy jak je kupie to będzie działało normalnie tzn regulacja i grzanie, wymieniłbym sobie tylko wkład na asferyczny z lusterka które mam teraz i odeszłoby mi malowanie. Co myślicie?
    Octavia RS 1.8 T

Komentarz

• Deco
      Rider
      • 2008
      • 612

Nie jestem pewien czy będzie działało. Wydaje mi się, że wkład jest pod innym kątem i nie da się go ustawić tak, żeby była dobra widoczność (tak na pewno jest w prawym lusterku - ale myślę, że z lewym jest analogicznie).

Komentarz

• magart
        Ambiente
        • 2008
        • 146

Będzie działało, ale tak jak poprzednik pisał jest pod innym kątem. Niestety w tym wypadku braknie zakresu regulacji. Będzie maksymalnie odchylone i jak siedzisz blisko kierownicy to wystarczy ale ledwo. Jak jesteś "duży" to na pewno braknie zakresu.
        a jednak GOLF...

www.magaczewski.pl

Komentarz

• Mihau
          RS
          • 2009
          • 7460
          • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

chyba był już temat o tym i wydaje mi się że wkład lusterka z angola chyba nie pasuje ale mogę źle kojarzyć.

[ Dodano: Wto 23 Mar, 10 16:50 ]
          znalazłem

tutaj to było
          O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• Polska77
            Ambiente
            • 2009
            • 166

No to raczej odpuszczam temat. Dzięki.
            Octavia RS 1.8 T

Komentarz

• Maicroft
              Moderator
              S_OCP MemberModeratorr
              • 2004
              • 25757
              • Audi

Jak caly masz ten trojkat czarny ze swojego lusterka, to mozesz brac to z angola. Trzeba przelozyc wszystko z niego do starego calego trojkata i sprawa jest rozwiazana. Jak z tego zamiennika pasuje ten trojkat czarny przy ramie drzwi to tez mozna przelozyc.
              Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...